Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Wanadry páramentesítő készülék 450g szekrénybe

Ár:
2.335 Ft (1.839 Ft + ÁFA)

A Wanadry páramentesítő készülék ezüstionokat (AG+) tartalmazó tablettáinak köszönhetően nem csak a nedvességet szüntetik meg a helyiségekben, hanem a dohos, kellemetlen szagokat is elnyelik, mindeközben tisztítják a levegőt.

A szekrényekben kialakult nedves levegő tönkreteheti a ruhákat. A probléma megelőzésére találták ki ezt a készüléket, mely a könnyebb használat érdekében kényelmes fogasként van kialakítva.

Kellemes illata harcba száll a szagok ellen. Egészen kis terektől a 20nm-es helyiségekig használható.

Segíthet az allergiás tünetek csökkentésében!

Az öko-tisztítószerek is lehetnek veszélyesek, és ez nem csalás

Egységár áfával: 4153 Ft/kg

Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Biztonsági figyelmeztetés, tárolási információk

Veszélyjel:  Az öko-tisztítószerek is lehetnek veszélyesek, és ez nem csalás

Figyelmeztető számok és mondatok: H319 Súlyos szemirritációt okoz.

Óvintézkedésre vonatkozó számok és mondatok: P101 Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P264 A használatot követően az érintett bőrfelületeket alaposan meg kell mosni. P280 Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. P305 + P351 + P338 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P337 + P313 Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: A helyi/területi/országos/ nemzetközi előírásoknak megfelelően.

Gyártói figyelmeztetések: Az emberi egészség és a környezet veszélyeztetésének elkerülése érdekében be kell tartani a használati utasítás előírásait. A termékkel vagy annak csomagolóeszközével ne szennyezze a vizeket!

Keresés