Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Wanadry páramentesítő készülék 2x450g Friss levegő

Ár:
3.349 Ft (2.637 Ft + ÁFA)

A Wanadry páramentesítő készülék ezüstionokat (AG+) tartalmazó tablettáinak köszönhetően nem csak a nedvességet szüntetik meg a helyiségekben, hanem a dohos, kellemetlen szagokat is elnyelik, mindeközben tisztítják a levegőt.

A páramentesítő készülék véd a túlzott páratartalom kialakulása ellen, ezáltal megőrzi a bútorok, a ruhák és egyéb értékes termékek időtállóságát.

Segíthet az allergiás tünetek csökkentésében!

A csomag tartalma: 1 db készülék + 2db tabletta. 20nm-es helyiségek páramentesítésére alkalmas.

Az öko-tisztítószerek is lehetnek veszélyesek, és ez nem csalás

Egységár áfával: 1132 Ft/450g

Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Biztonsági figyelmeztetés, tárolási információk

Veszélyjel: Az öko-tisztítószerek is lehetnek veszélyesek, és ez nem csalás

Figyelmeztető számok és mondatok: H319 Súlyos szemirritációt okoz.

Óvintézkedésre vonatkozó számok és mondatok: P101 Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P264 A használatot követően az érintett bőrfelületeket alaposan meg kell mosni. P280 Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. P305 + P351 + P338 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P337 + P313 Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: A helyi/területi/országos/ nemzetközi előírásoknak megfelelően.

Gyártói figyelmeztetések: Az emberi egészség és a környezet veszélyeztetésének elkerülése érdekében be kell tartani a használati utasítás előírásait. A termékkel vagy annak csomagolóeszközével ne szennyezze a vizeket!

Keresés